09 tammikuuta 2016

KOUVOLA TO TAMPERE

29. joulukuuta lähdettiin aamulla kohti Kouvolaa, illalla siellä KooKoo - Kärpät. Reissu ei edes tuntunu pitkälle, huippu hauska seura! Oltiin siis Even ja Santun kanssa reissussa mutta oli sitä porukkaa enemmänkin mukana. Pelin jälkeen jäätiin Haden, Pose ja Arskan jutskaa ja sainkin herroilta hikiset halaukset ja synttärionnittelut. KOUVOLASSA ON MUUTEN TIIMARI?! MATKAN SUURIN YLLÄTYS.


30. päivä jatkettiin sitten mun synttäreinä kohti Tamperetta. Seikkailtiin missä sattuu ja ajettiin Valkeakosken kautta, jossa sitten pidetiin synttärisankarin käskystä tupakkatauko, että sain pikasesti nähtyä parhaan kaverin (oikeesti siis halusin vaan lahjan). No joo, mut oikeasti oli ihana nähä ees hetken ajan! Siitä jatkettiin Ideaparkiin (on isompi muuten isompi ku Oulun) syömään ja sain metsästettyä mulle prinsessakruunun sieltä ja pikasesti näin myös yhtä tuttua. 


Tampereella oli tosiaan Ilves - Kärpät, sekin päätty tasan mutta tämä sentään vietiin rankuilla. Sieltä lähettiin ajamaan kohti Oulua, kotona siinä puoli 5 ja melkein lähin siitä salille aamu 6, mutta olin nukahtanu joskus puoli 6 maissa. Oli huippu reissu vaikka housutki hajos, varsinkin kun seuraavaa vieraspeli matkaa vasta runkosarjan loppupuolella. Kivat ja erilaiset synttärit reissun päällä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.