18 joulukuuta 2015

LOMASUUNNITELMIA

Vihdoin sain itseni takaisin Bloggeriin, poistin itseni nimittäin blogin kirjoittajista, siksi tämä hiljaiselo. En tosiaan tiedä miten se on edes mahdollista. Tän piti tulla ennen mun reissua, mutta tosiaan mun hiljaiselon syynä oli se, että en päässyt enää kirjautuu Bloggeriin, mut parin kuukauden oottelun jälkeen sain tunnukset takasin.

Tässä on nyt oltu niin sanotusti lomalla jo jonkin aikaa, luennot vähenivät pikkuhiljaa ja tänään kävin heittämässä lottoriviä taas vaihteeksi viimeseen tenttiin tälle vuotta. Onhan tää syksy mennyt ohi tosi nopeesti, oon ottanu aika iisisti ja se kostautu, viimiset 72 tuntia oon viettäny koneen ääressä 2.5k esseetä kirjottaen, jota oli yli 2kk aikaa kirjottaa. Hyvin hoidettu homma siis.

Viikko sit mulla oli suuntana on Braunton, lounas-Englannissa oleva pienehkö kaupunki. Lähdin aamulennolla Helsingin kautta Lontooseen, perillä olin paikallista aikaa aamu 9 jälkeen. Siitä aamu- ja iltapäiväksi Lontooseen kiertämään parit pakolliset kaupat, ja sit bussilla vajaa 4.5h määränpäähän. Siellä vierähti perjantaista keskiviikkoon ja tässä suurin osa mun ostoksista!

Nyt pari päivää kotona ja sit kohti mummolaa, siellä menee Tapanin päivään asti jollon takasin kotiin. 29. päivä lähetään kavereiden kaa kohti Kouvolaa, mut siitä sit reissun jälkeen!

Toivoin, että kun palaan Oulussa olis lunta, koska viikko sit sitä ei ollut. No eiköhän perjantaina aamu 5 ku lähettiin kentälle tullu lunta enemmän ku laki sallii ja lento myöhästy lumen puhistuksen takia 30 min ja itkin vaan koneessa, koska olin varma, että myöhästyn Lontoon koneesta. No, Lontoossa mun laukut hukattiin ja meinasin jo lyödä sitä miestä, jonka vastuulla ne oli. Bussi oli myöhässä ja mulla oli nälkä. Kaikesta kuitenkin selvittiin ja oli kiva reissu.

Tilasin tän ja ton 1D hajuveen valmiiks Englantiin mun kaverille, yli puolet halvempaa ku Suomeen :-)
Nää ei oikeestaan oo mulle, vaan kaverille joululahjaksi mut piti jakaa ku must oli iha huikee lahja!
Sain kaverilta joulu- ja synttärilahjaksi Niket!
Mun uuet lempparit! Reppu iha huikee ja huivi pitää lämpimänä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.