22 joulukuuta 2015

I'M A DISNEY CLASSICS ADDICT

Oon hurahtanu Disney-klassikoiden ostoon, nykyään kun niitä saa niin halvalla! Mulla on pienenä ollut useampaa VHS:nä, mutta ei niitä voi nykypäivänä enää oikeen millään kattoa. Meillä kyllä taitaa edelleen Rukalla ja mummolassa olla dvd/vhs-soitin, mutta tuolla ne kaapin pohjalla vaan vie tilaa.

Multa puuttuu vielä reilu 20, joista mua oikeestaan kiinnostaa vaan pari (Bolt ja Big Hero 6), joten suurimman osan ostoa lykkään eteenpäin, joskus jos tulee vastaan kun kaikki halutut on, ostan tilanteen sen salliessa. Tässä mun tämän hetkinen dvd-kokoelma (Dumbo ärsyttää kovasti, se on ostettu joskus 1990-luvulla Englannista, mutta en jaksa käyttää 10€ et sais uuden, suomalaisen version):


Pixar-klassikoita on ostettuna vasta muutama, mutta niitä ei kokonaisuudessakaan oo kovin montaa vielä. Näistä mitä mulla on, en oo katsonut kuin Monster Inc. ja Nemoa etsimässä joskus vuosia, vuosia sitten.


Mun lemppari on ehottomasti Kaksin karkuteillä! Siinä on ihania lauluja ja tykkään ylipäätänsä sen toteutuksesta tosi paljon. Vanhemmista tykkään paljon Liisa Ihmemaassa. Frozenia en oo vielä pystynyt kattomaan kerralla läpi, kertonee jotakin siitä, mikä mun mielipide siitä elokuvasta on. Prinsessa Ruusunen oli myös äärettömän tylsä.


Tällä hetkellä ollaan mummolassa ja mulla on nämä mukana! Nemoa Etsimässä tosiaan kattonut viimeksi varmaan silloin, kun se on tullut ja samoin Lilo & Stitch. Tätä Urheaa en oo vielä nähnyt, mutta tässä ennen joulua ja välipäivinä varmasti kerkeää hyvin katella :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.