26 elokuuta 2015

MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA?

Maanantaina alkoi toivottavasti viimeinen koulu-urakka minulle, nimittäin Yliopisto. Viiden vuoden päästä minusta pitäis tulla Filosofian maisteri, nimi on vähän harhaan johtava. Opiskelen siis Englantilaista filologiaa Oulun Yliopistossa Humanistisessa tiedekunnassa ja olen aineenopettajan ohjelmassa. Viiden vuoden päästä käytännössä voisin ruveta englannin kielen aineenopettajan hommiin. 

Englanti on pääaineeni, sivuaineeksi suositellaan toista kieltä, mutta sitä tulen kuitenkaan tuskin ottamaan. Ruotsin opiskelusta en usko tulevan mitään, saksa tai ranska ei kiinnosta ja muita kieliä ei Oulussa ole tarjolla. Ainut kieli jota voisin harkita olisi S2. Jos on mahdollista, aion ottaa kasvatustieteiden puolelta itse kasvatustiedettä, koska haaveilen kuitenkin luokanopettajan työstä enemmän. Aion kuitenkin suorittaa tämän tutkinnon loppuun, nyt kun tässä jo sisällä. Terveystieteet ja liikunta kiinnostaa myös. Perjantaina meille on info sivuaineista, jospa sitten ollaan viisaampia asian suhteen.

Tämmöinen lukkari minulla on syksylle, joka viikko ei tosiaan oo kaikkea. Suomen kielen rakenne loppuu syyslomaan, muut kurssit taitaa olla koko syksyn ajan. Saa nähdä, kerkeänkö käydä ollenkaan syömässä, kun hyppyjä en halunnut tuonne väliin ottaa. Opiskelu aloitetaan 1.9, tämä viikko vielä tutustutaan toisiimme ja rakennukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.