27 heinäkuuta 2015

ONE DIRECTION + MCBUSTED

Nyt voi jo melkeen kirjoittaa aiheesta, sen verran jo aikaa keikasta. Olin tottakai onnessani, että pojat vihdoin tulivat Suomeen keikalle, mutta vielä onnellisemmaksi minut teki tieto heidän lämppäribändistä. One Directionia olen kuunnellut siitä asti, kun What Makes You Beautiful-sinkku julkaistiin, mutta Busted/McFly/McBustedia olin kuunnellut kuitenkin jo 10 vuotta - joten heidän näkeminen oli epätodellista. En oo voinut kuunnella heidän musiikkia keikan jälkeen, tulee ahdistava olo ja se sattuu mua äärettömän paljon. Oonkin sit käytännössä keikan jälkeen kuunnellut vaan 1D ja rakastunut heihin edelleen päivä päivältä enemmän ja enemmän.

Tuo päivä oli samalla yks onnellisimmista mulle, mut toi kyllä myös paljon surua. Myönnettäköön, että kun McBusted tuli lavalle niin itkin siinä ehkä 5min kun oikeesti tajus, että tuolla ne pojat on joiden musiikin parissa on kasvanu sieltä 9-vuotiaasta asti. Tiesin jo mitä biisejä pojat tuli laulamaan ja olin varmaan ainut joka osas niiden sanat ulkoa, sain kans vähän katseita ku itkin ja nauroin ja lauloin. Oon aina ihaillu McFlyn poikia ja heidän laulutaitojaan, mutta livenä he olivat vielä parempia kuin levyillään.

Kun One Direction vihdoin tuli ja Clouds alkoi, ei sitä tunnetta unohda ikinä, vaikka tuntuu, ettei keikasta loppujen lopuksi hirveästi muistakaan. Harry oli ihana, Liam oli ihana, Niall oli ihana ja Louis oli ihana. OT4 todellakin. Pojat laulo älyttömän hyvin, No Control oli aivan ihana ja rakastuin keikalla lopullisesti siihen biisiin, en aiemmin ollut hirveesti siitä jostain syystä pitänyt. Ainut asia näin jälkikäteen joka harmittaa on se, että Jenkeissä pojat on vetäny Act My Age joka on mun jam. Niall on sen biisin aikana ihan fiiliksis, joten sen olis kyllä halunnut nähä.

Tää päivä kans selkeytti asioita, molemmat bändit on niin rakkaita, että nyt oon 100% varma bändien lyriikoiden tatuoimisesta itteeni. Nyt pitää kiduttaa itteeni ja katsoo puhelimen kuvat läpi, jotta voi tänne blogin puolelle laittaa jotain :-)

ot4 here to stay :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.