28 heinäkuuta 2015

MITÄ OON PUUHAILLU

On ollu niin hiljaista tänä vuonna, että ehkä kerron koko vuoden tapahtumista. Tammikuussa mulla jatku työt koululla normaalisti parin päivän joululoman jälkeen. Yks parhaimmista ystävistä tuli takasin Suomeen Kanadasta. Helmikuussa oli parin ihanan ihmisen wanhat, samana päivänä Ben palas Suomeen ja olin niin onnellinen. Käytiin pikareissu isän kanssa mun tädin 50-vuotis syntymäpäivillä Savonlinnassa. Maaliskuussa runkosarja loppu ja playoffit alko. Vein Ainon ensimmäistä kertaa Liigan jääkiekko-otteluun. Käytiin ala-asteen kanssa talviulkoilupäivänä Virpiniemessä. Huhtikuussa playoffit jatku, tutustuin Oulussa pariin Jyp-faniin, ihania poikia! Käytiin Even kanssa Jyväskylässä kattoo yhtä peliä. Järjestettiin Oulussa kisat ja Mila oli meillä. Leikkauksesta vierähti vuosi. Kärpät voitti mestaruuden, taas.


Toukokuussa mulla loppu työt ja oli pääsykokeita. Käytiin Cian kanssa Englanissa. 'Siskot' pääs ysiluokalta ja kiersin lakkiaisia. Kummityttö palas Suomeen, oltiin oltu viisi ja puoli kuukautta erossa.Kesäkuussa kummityttö lähti taas maailmalle, kävin mummolassa kattoon serkkuja. Vietin ensimmäisen kaupunki juhannuksen Annikan kanssa. Värjäsin hiukset punaseksi. Käytiin Even kanssa 1D:n keikalla (oli muuten elämäni paras päivä).Heinäkuussa käytiin Lotan ja pikkusten kanssa Power Parkissa. Oon viettäny aikaa kummitytön kanssa, koska lokakuussa hän lähtee lopullisesti pois Suomesta :-( Oon vaan ollut ja viettäny aikaa kavereiden kanssa. Oon myös rakastunut pianon soittoon jälleen kerran ja soitankin sitä nykyään joka päivä.


Tällä hetkellä odotan edelleen et tuntuis kesältä, säät on kyllä hieman lämmenneet täällä Oulussakin. Elokuun alussa lähdetään vanhempieni kanssa käymään Unkarissa, en oo ennen siellä käynyt. Tatuointiaika on varattu ja pääsen sitä sitten esittelemään elokuun puolessa välissä. Pääsin myös opiskelemaan Oulun Yliopistoon, joten sekin alkaa sitten elokuun viimeisellä viikolla tutustumisilla yms. Valmennus jatkuu parin viikon päästä ja lätkäkausikin alkaa reilun kuukauden päästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.