21 toukokuuta 2015

KUULUMISIA

Tämä lukuvuosi meni suoraan sanoen vähän ohi bloggailun suhteen, en olisi alku syksystä uskonut, että työt voi viedä voimat aivan kokonaan. 9 kuukautta tuli vietettyä kouluavustajana, tapasin ihania ihmisiä ja oli kyllä todella mieluinen vuosi. Ilman itkuja en päässyt lähtemään, oli tosi surullista jättää rakkaat ja ihanat lapset, sekä työkaverit.

Ensi vuoden suunnitelmat on ihan auki, yliopistosta mua ei valitettavasti edelleenkään löydy. Eilen sain tietää, etten päässyt mun ykkösvaihtoehdossa edes koetta tekemään, jäi 0.25pistettä vaille, joten pettymys on suuri, mutta ainakin on vuosi aikaa valmistautua. Aion ensi keväänä käydä nostamssa terveystiedon ja äidinkielen, saan siten enemmän pisteitä, joka taas varmentaa pääsykokeeseen pääsyä. Mun paras ystävä todennäköisesti myös muuttaa Englantiin opiskelemaan, eli ei ole pois suljettu, että viettäisin siellä jonkun osan vuodestani, vaikka valmentaminen onkin täällä Oulussa edelleen menossa.

Viikonloppuna kutsuu ystäväni kanssa Lontoo, eipähän tarvitse pääsykoekirjaa kulettaa mukana, koska ne kokeet on ohi. Saa vain nauttia, toivottavasti aurinko paistaa, mutta rahaa tulee ainakin menemään. Olen puhunut viimeksi englantia joulukuussa, saa nähdä osaako siellä tehdä muuta kuin sönköttää. Ensi viikon puolella sitten takaisin Englannista ja lauantainahan on lakkiaisia ystävillä, sekä paras ystäväni lapsensa kanssa palaavat vihdoin takaisin Suomeen.

Tässä vuoden varrelta kertyneitä kuvia, palataan viimeistään ensi viikolla Lontoo-postauksen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.