11 lokakuuta 2014

ROADTRIP

Viime viikon perjantaina aamulla lähettiin Even kanssa ajeleen kohti Raumaa, mulle pisin autoilureissu ikinä. No, eipä siinä, meinasin ajaa jo kolarin meidän tiellä :-D loppu matka menikin ihan hyvin vaikka ohitustilanteissa Eve vähän meinas et tulee kiire. Katottiin sit siinä molemmat omiia Salkkareita ja kuunneltiin liian huikeita lauluja, Jenni Vartiaisen musiikki seuras meitä joka kanavalla ja jopa Spotifystakin.


Raumalle mennessä pysähyttiin sit Porissa joka tavallaan oli meidän matkan pääetappi, jätettiin kamat hotellille ja lähettiin kiertelee. Tiia tuli meidän kanssa kahville ja olikin harvinaista herkkua et näki sitä tyttöö kahtena peräkkäisenä päivänä :') lähettiin sit joskus ajelee kohti Raumaa ja Kivikylän areenaa!


Raumal vaihettiin pari sanaa Adamin kaa ja sanottiin et nähään huomen, hämmennettiin kaverii kiitettävästi :-D jutskailtiin (okei lähinnä Eve) sit pelin jälkee myös Harri Tikkasen kanssa siinä tovi ja lähettiin sit kävelee yhdes parkkikselle :-D siinä sit pimees ajeltiin takas Poriin ja autollekin löydettiin paikka. Sit joskus viel illemmal Kärpät taaperteli hotelliin ja se me oltiinkin ennustettu.


No joo, tosiaan Lukko - Kärpät oli aika fiasko lopussa ja peli loppukin 5-1, mut ainakin nähtiin Mikko Niemelän liigauran avausmaali (ja Nicolas Deschampsin liigauran viimeinen ottelu?). Lauantaina olikin sit vuoros Ässät - Kärpät. Aamulla tuli kahviKertsi aamupalalle ja Patu Davis, mun #brandnewihanuus. Käytiin ostoksilla Porin keskustas ja haettiin Subit, jollon Kärpät näytti lähtevän kohti Isomäkee bussillaan.


Lähettiin sit autol kohti hallia ja oli kyl miellyttävämpi ku Kivikylä, mut ei kumpikaan halli kovin erikoinen ollut. Poris oli tosi hyvin kuitenkin järjestetty, et ulkona pääs käymään ja molemmissa halleissa näky käytävillä paljonko erätaukoa on jäljellä. Peli oli ekat 2 erää tosi selvä ja Kärpät johti 0-2 mut Ässät pisti vaihteen päälle ja meni minuutissa 2-2 tilanteeseen ja sielläpä sit porilaisten keskellä oltiin hiljaa. Donkkeli kuitenkin näytti et edelleen voittomaalikisassa maalit onnistuu ja lähtihän sieltä kuitenkin 2p mukaan Ouluun.


Pelin jälkeen jäätiin morottiin tuttuja ja ei niin tuttuja, mut ihania miehiä kaikki. Onnellisena sit päästiin illalal vihdoin syömään hotellille ja katottiin telkusta jotain.


Sunnuntaina sit lähettiin aamulla ajelee kotia, selvittiin yhdel pysähdyksellä Kokkolassa ja meni tasan 6h. Paluumatkalla se ei enää ees tuntunu missään, toki oli paljon valosampaa ja parempi sää eikä väsyttäny yhtä paljon ku perjantaina. Nyt kun tietää et jaksaa ja pystyy seikkailee nii lisää roadtrippeja ehottomasti eessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me your secrets.