07 maaliskuuta 2014

NOW NOTHING CAN TAKE YOU AWAY FROM ME

Haluan jakaa parhaimman tunteen maailmassa teidän kanssa! Eli, oon parin vuoden ajan aina sattumanvaraisesti facebookista yrittänyt etsiä mun entisiä ystäviä Englannista, joita oon viimeksi nähnyt sieltä pois muuttaessa vuonna 2000. Maanantaina isäni koneella törmäsin jälleen Englannin aikaisiin videoihin, joissa vietettiin 4-vuotissyntymäpäiviäni, sieltä bongasin parhaan ystäväni niiltä ajoilta. Parasta siinä asiassa oli se, että en edes puhunut vielä 4-vuotiaana täydellistä englantia mutta pienenä kielimuuri ei ollut ongelma. No, asiaan. Maanantaina sitten selasin ja selasin ja selasin facebookia, tiesin käytännössä vain ystäväni nimen ja suunnilleen hänen syntymäpäivänsä. Asuinpaikkamme tarkkaa nimeä en tietänyt, kunnes maanantaina se tuli vastaan, kun selasin vauvakirjaani. Itkuhan siinä pääsi, kun facebookiin laitoin ystäväni nimen ja asuinpaikan ja löysin etsimäni henkilön. Juttelimme eilen ja päästiin jonkin verran sisään toistemme elämään, paljon on tapahtunut 14 vuoden aikana, viimeks olemme keskustelleet sähköpostin välityksellä vuonna 2003. Tää tunne on niin hullua, luulin sen elämän olevani takana päin, mutta nyt voin tutustua useampaan entiseen ystävääni uudestaan. Tällä hetkellä oon niin onnellinen, ja joku päivä tulen vielä palaamaan takaisin Englantiin ja pääsen tapaamaan vanhoja tuttuja. Mikään ei oikeesti oo tän parempaa!


2 kommenttia:

  1. Tuli jotenki ihan tosi hyvä mieli tästä postauksesta! Oon alkanu miettiin viimeaikoina mikä rikkaus oikeesti on olla kakskielinen, vaikka itehän en ees oo asunu muualla ku Suomessa mut sit varsinki tollai ku on asunukki jossai muualla ja on periaatteessa toinenki kotimaa ja siellä toinen elämä, huhui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rikkauksista kallis arvoisin ja rakkain, oikeesti kaikki mahollisuudet mitä on saanu ja tulee saamaan sen takia et osaa keskivertoa paremmin puhua englantia, pitää kyllä olla niin kiitollinen ja onnellinen!

      Poista

Tell me your secrets.