31 heinäkuuta 2013

THANKS FOR MAKING ME A FIGHTER

41 päivää enkun kuunteluun. 49 päivää enkun kirjalliseen kokeeseen. 58 päivää kemian kokeeseen. 67 päivää Aerobic Cup 3. 152 päivää siihen, että oon 18-vuotias. 191 päivää äidinkielen tekstitaito kokeeseen. 198 ystävänpäivään ja Tiiaan. 222 päivää äidinkielen essee kokeeseen. 224 päivää terveystiedon kokeeseen. 231 pitkän matikan kokeeseen. 233 fysiikan kokeeseen.  304 päivää siihen, että oon ylioppilas.


Kesä on ollut yhtä taistelua. Hukassa on ollut parasta, hiki on valunu ja luovuttamisen tunteita on ollut, mutta en oo luovuttanu. "I don't finish when I'm tired, I finish when I'm done." Lihasta on tullut käsiin ja sen huomaa. Jalat näyttää laihemmilta. Painoa ei oo lähteny. Herkkuja on tullut otettua.


Tomorrow is the first day of the rest of my life. Ei alkoholia ennen ylioppilas juhlia. Hyvästi kavereiden 18-vuotis synttärit. Hyvästi abiristeily. Mutta mä haluan olla terve ja mä haluan elää. Oon syöny koko kesän käytännössä hyvin, josta oon jo helvetin ylpeä! Ja jatkan samaan malliin. Nyt vaan jää limsa pois. Byebye Pepsi. Enää en jätä reenejä välistä, mä aion jaksaa ne kauheet koksut ja ylispagut ja punnerrukset ja mä selviän niistä.


Tänä lukuvuonna haluan oppia järjestämään mun ajan oikein. Reenaan 5 kertaa viikossa. Käyn hallilla 1/2/3 kertaa viikossa. Valmennan 2/3 kertaa viikossa. Käyn juoksemassa 3 kertaa viikossa. Koulupäivistä tulee pitkiä mutta pitää jaksaa. Mun on pakko pyhittää viikonloput opiskelulle, koska viime vuosi meni ohi enkä oppinut mitään. Huonoja arvosanoja ja huono fiilis.


Tulevaisuudesta sen verran, että ylioppilas päivänä haluan olla onnellinen. Vapaus vuodeksi koittaa. Tiedän 100%, että pidän välivuoden. Oon ennen tottunut ajatteleen muita, mutta nyt aion ajatella itseäni myös.

Tervetuloa elokuu. Tervetuloa muutokset. Tervetuloa ensimmäinen päivä loppu elämästäni. Oon valmis.

4 kommenttia:

  1. tsemppiä sulle ihan hulluna :-) tää oli tosi inspiroiva teksti!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. <3 kiitos hurjana :* !

      Poista

Tell me your secrets.