27 kesäkuuta 2013

WHAT'S UP

Pakko korjata, näköjää onki nyt 5 päivän työputki sit kaks päivää vapaata ja taas 5 päivän putki, mutta ainakin ne on ens viikolla ohi! Tullu tässä viime päivinä huomattua, että jälleen kerran kiinnyn ihmisiin liian helposti. Mutta ilosia asioita on muun muassa se, että maanantaina alan hukkailee! Reeni-intoa ja motivaatiota löytyy tällä hetkellä yllin kyllin, joka on tosi hyvä asia. Töissäkin oon saanu olla tosi mukavien tyttöjen kanssa, joten se 6 tuntia per päivä ei tunnukaan niin pitkältä :-)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi1/7/13

  Moikka! mun on nyt ihan pakko tulla kommentoimaan kun sattumalta löysin sun blogin:D olin kans kastellissa ja sain nyt lakin mutta muistan sut ku olit ainaki parilla samalla kurssilla mitä mää ja olit aina niin hymyileväinen ja ystävällinen. jämähdin nyt selailemaan sun blogia ja ihan pakko sanoa että vaikutat niiiiiiiiin mahtavalta ja ihanalta ihmiseltä! luonteelta niin aidolta ja mukavalta ja lisäksi vau tuo sun motivaatio ja urheilun määrä! Tsemppiä paljon projektiisi, pystyt varmana siihen:) terveisin entinen Kastellilainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että tää oli paras alku päivälle lukea nää sun kommentit. Haluan tietää kuka oot, jos et tähä halua sanoa pyyä vaikka facebookissa kaveriksi tai jotain, niin ihania sanoja musta, mulle.. En oo tottunu tälläseen. Tää on oikeesti näitä bloggauksen parhaita puolia! Kiitos niin hurjasti! :-) Aina saa jotenkin hurjan lisä tsemppauksen kun joku kannustaa ja uskoo muhun, nii pikkuhiljaa sitä oikeesti alkaa uskoa itteensä kanssa. Tuohon FOOD RANT postaukseen laittama kommentti, voi että kun ei sanat riitä kuvaamaan tätä tunnetta mikä tuli kun luin nää. Kiitos oikeesti niin paljon, et voi uskoa miten tää antaa semmosta voimaa ja uskoa oman tekemiseen, kiitos, kiitos ja kiitos <3

   Poista

Tell me your secrets.