10 kesäkuuta 2013

NOW SHE'S A WARRIOR


Katoin tässä yöllä Demi Lovatosta kertovan dokumentin nimeltään "Stay Strong". Tuli vähän ristiriitasia tunteita siitä. Ei oo varmaan kenellekään jäänyt epäselväksi, että rakastan Demiä ehkä eniten tässä maailmassa. Lyhyesti sanottuna siinä dokumentissa Demi puhu hänen syömishäiröstä, sekä anoreksiasta että bulimiasta, kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään ja masennuksesta. Hän hakeutui ongelmiensa takia hoitoon hoitolaitokseen jossa hän vietti 4 kuukautta. Tottakai on hienoa, että vihdoin Demi pysty puhumaan näistä asioista joiden kanssa on koko nuoren elämänsä ajan taistellu.


Eka reaktio mulla oli, että hän on hyvänä esimerkkinä muille kertoessaan tarinaansa. Ja moni varmasti hakeutuu apuun sen takia, koska Demikin teki niin. Dokumentissa olikin pari tyttöä, ketkä puhu siitä kuinka Demin avulla on päässy asioista yli. Mullekin henkilökohtasesti niin moni Demin lauluista on ollu tukena kun sitä on tarvinnu. On voinu itkeä niitä kuunnellessa tai huutaa kurkku suorana ilosta niiden mukana. Mutta sitten mulla tuli mieleen se, että entä jos ihmiset alkaa tekemään niinku Demi, koska hän on kuitenki sellainen henkilö jota ihaillaan yms. Varsinkin oman syömishäiriön kanssa mulla vaan tekis mieli tehä niinkun Demi, eli jättää syömättä. Ja koska sisäsesti on paha olla niin ulkosestiki pitäis olla, eli pitäis satuttaa itteä. Niin mä tekisin. Mutta koitan olla tekemättä. Demi viilteli, veti lääkkeitä ja alkoholia siihen päälle ja ei välittäny itsestään, hän ajoi itsensä romahtamisen portaalle. Demi on mulle rolemodel nii miksikä mä en tekisi samoin?


Kaiken kaikkiaan dokumentti oli koskettava ja sai mut pohtimaan. Ehkä nää on vaan näitä öisiä pohdintoja ja aamulla voin ajatella virkeemmällä mielellä, toivottavasti ajatellen tuolla ekalla tavalla. Ajatellen, että tämä oli tarina tytöstä, josta voi ottaa mallia niin, että pitää itsestään huolta ennen kuin se on liian myöhäistä.


Nyt hyvää yötä ja palaillaan iloisimmissa merkeissä! :)

4 kommenttia:

 1. Löysin just eilen jonkun vanhan tigerbeatin, tais olla vuodelta 2009 ja siinä oli Rumor Control artikkelin alla kuva Demistä ja sen kädessä näky viiltelyjälkii ja isolla luki et " Demi is not a cutter" ja jotain et " She is not cutting herself this rumor is 100%false" ja muka et ne jäljet tuli käsikorusta... Ymmärrän tietenki ettei tollanen nuorten lehti halunnut myöntää mitään ettei muut ottais mallii demistä, se ei kai viel tolloin ollu myöntäny mitään sen masennuksesta yms, mut hauska tällei jälkeenpäin kattoo noit tekstei ja tajuta miten paljon niissäki valehdellaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep muistan kans ku kattelin aina youtubesta kaikkia videoita, nii aina just jotain että ne on käsikorun painaumia yms. mutta kyllä sen ymmärtää, kun demiki ollu sillon vielä nuori ettei halua nuorten esikuvan olevan sellanen ja yritti piilottaa totuutta :/ ehkä asiat ei hänelläkää olis menny nii pahaksi jos joku olis vaa suoraa todennu miten asiat oli jo sillon..

   Poista
 2. Anonyymi12/6/13

  Voiei! Eihän sulla oo syömishäiriötä? Jos on, niin pysy vahvana!
  ps. Demi <3

  VastaaPoista
 3. Haaste mun blogisa ;)

  VastaaPoista

Tell me your secrets.